Здравей, скъпи Боги!

Пак те безпокои Петя от Сибир. И пак се обръщам към теб с молба. Извинявай, че ти отнемам толкова време, но си позволих малко предисловие.

Не знам дали знаеш, но неотдавна се омъжих. Тук вече цялата община знае радостната новина. Мъжът ми се казва Марк Большой. Бившият мъж и продуцент на Светлана Владимирская. До идването си тук в общината е продуцирал още няколко групи и певци, доста известни в Русия. Това е доста тежка работа, но и носи хубави пари. При идването си тук е дал всичко, което е имал в Единното Семейство. Всички коли, пари, дрехи е отишло в общата каса, нищо не си е оставил. Със Света са имали една къща, в която са живеели с трите си деца, но след развода той я оставил на нея и дълги години е живял без една стотинка, без покрив над главата, без дрехи, даже без чорапи. Седем години след развода две от децата са живели с него, понеже не са искали да останат с майка си. Отгледал ги е сам, в нечовешки условия, без една стотинка – всеки ден пране, готвене, малки деца, (сам знаеш), едновременно всеки ден ходене в гората за дърва, работа в градината. Ходел е зимата с едни гумени ботуши без чорапи, защото повече нищо не е имал. Хващал се е за всякаква работа, само да му дадат нещо, за да нахрани децата. Света досега не му е дала нито стотинка от съвместния им проект (песни, концерти и т.н.). сега децата са поотраснали и живеят с нея. Тя досега дава концерти и е осигурена, благодарение на популярността си. Той – като последствие от трудния живот, мръзненето, гладуването и ограниченията е доста болен. Кръвта му е гъста като мармалад, тромб до тромб, множество инфекции, лекарите казват, че жив човек не може да има такава кръв. И доста други увреждания от по-рано като е живял в мира. Той много неща не разказва, просто се изпуска понякога, и аз се ужасявам от живота му, и от състоянието му. Учителя като разбрал, за това, миналата година започнал да му изпраща по малко пари чрез Вадик, всеки месец. Но цените на лекарствата сега са доста високи и парите на Учителя не достигат. Особено при такова състояние на здравето. По-късно Учителя обявил чрез старостта на всички вярващи да помагат на Марк, но да ти кажа няма кой знае какъв резултат. Тука хората явно, че не могат да помогнат. Идва една женица и му слага 10пиявки, ама каза, че трябвало още 60 пиявки, а пък те се купуват. Друга му даде едно много хубаво и скъпо лекарство за кръвта, ама една бутилка и тя свърши, а се иска по-продължително лекуване, за да има редзултат.

Пиша ти всичко това, защото когато узнах тези неща ми хрумна идея. Знам, че доста хора четат сайтовете в интернет и ако се помести едно такова съобщение на сайт, то някой може да почувства и да реши да помогне. Все пак там в мира има повече възможност да се изкарат пари. Аз като бях в българия знаех всички сайтове на последователи в целия свят. Но сега тук съм изгубила всичката тази информация. Реших да те помоля, ако почувсстваш на твоите сайтове да поместиш някаква информация, например, който иска, може или чувства, не знам, да помогне на Марк Большой, от 15г живее в общината и винаги е помагал на хората, но сега самият той се нуждае от помощ. Ако ти трябват още подробности, питай, аз ще ти отговоря. Ако искаш, можеш да поговориш и с него. Той за себе си никога няма да поиска, затова аз реших сама да напиша това писмо. Иначе от своя страна той прави всичко, което е възможно, за да живее – обливане със стодена вода, бягане, ходене пеша на Горе всяка седмица на литургия. Молитва, слияние, разбира се.

Засега живеем в Гуляевка в една времянка, която моите родители купиха навремето.

Боги, благодаря ти, че ме изслуша, направи както чувстваш и ако имаш въпроси, не стеснявай да ме попиташ.

Прегръщам те!

Петя

 

ПП. Уточнение от Марк:

Моя проблема - грязная кровь с рождения. Никогда не лечился. Сейчас нужны разные вспомогательные методы для мозга,сосудов и сердца. Сильное инфицирование организма, почки, печень. Нужны имунные препараты, чистящие и разжижающие кровь, противоинфекционные, обезбаливающие. Из традиционных (химических) самая лучшая медицина - это США, Германия, Израиль.

Моят проблем е мръсната кръв от раждане. Никога не съм се лекувал. Сега са нужни различни вспомагателни методи за мозъка, кръвоносните съдове и сърцето. Имам силно инфектиране на организма, бъбреците, черния дроб. Нужни са имунни препарати, очистващи и разреждащи кръвта, противоинфекциозни и обезболяващи. От традиционната (химическа) медицина, най-добрата е от САЩ, Германия и Израел.